All Retail
Опубліковано

Adidas продав виробника спорттоварів Reebok за $ 2,5 мільярда

Теги:
adidas
Фото:
brooklynstore.com.ua

Німецький концерн Adidas AG уклав остаточну угоду про продаж Reebok Authentic Brands Group (ABG) за загальну суму до 2,1 млрд євро ($ 2,47 млрд).

Як повідомляється в прес-релізі концерну, велика частина цієї суми буде виплачена готівкою при закритті угоди, а решта складається з відстрочених виплат і умовної винагороди.

Закриття угоди, як очікується, відбудеться в першому кварталі 2022 року. Більшу частину виручених коштів Adidas планує направити на виплати акціонерам.

Adidas купила Reebok в 2006 році. У той час в угоду входили бренди Rockport, CCM Hockey і Greg Norman, які пізніше компанія Adidas продала за 0,4 мільярда євро. У 2016 році Reebok ініціював план оздоровлення під назвою «Muscle Up», завдяки якому бренд зміг значно поліпшити свої перспективи зростання і прибутковості.

У березні цього року adidas представила свою стратегію на 2025 рік, яка передбачає направлення основних зусиль на зміцнення лідируючих позицій основного бренду і оголосив про початок офіційного процесу продажу Reebok.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або