All Retail
Опубліковано

IKEA відкриває гігантський торговий центр в Китаї, де можна жити і працювати

Теги:
IKEA
AR ексклюзив
Фото:
malls.com

Обсяг інвестицій в мегапроект площею більше 400 000 квадратних метрів оцінюється в 565 мільйонів євро.

Ingka Centers, компанія, що управляє бізнесом ІКЕА, анонсувала перший багатофункціональний торговий центр в Китаї. Проект поєднує в собі не тільки торгову і розважальну складові, а й житловий комплекс з численними робочими місцями.

Комплекс під назвою Ліват Чанша розташований в місті Чанша, столиці провінції Хунань. Нова концепція обʼєкта «живи і працюй» відображає потреби міської громади і встановлює новий світовий стандарт для великомасштабних багатофункціональних комплексів.

Торговий центр, за яким стоїть велетенський магазин IKEA, має загальну площу 130 000 квадратних метрів. Повна площа всього обʼєкта оцінюється більш ніж в 400 000 квадратних метрів. Він включає в себе розважальні центри, спортивні майданчики, приміщення для заходів, кафе і ресторани, парки і мобільні робочі місця.

Галереї з магазинами модних брендів доповнюють громадські простори багатофункціонального комплексу. Зелені насадження займають загальну площу близько 12 000 квадратних метрів.

Обсяг інвестицій в проект оцінюється в 565 мільйонів євро. Передбачається, що відвідуваність комплексу складе близько 20 мільйонів чоловік на рік.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або