All Retail
Опубліковано

Названо якірних орендарів ТРЦ Respublika Park

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
nashkiev.ua

27 липня 2021 в Державному реєстрі прав на нерухоме майно було зареєстровано право власності на торгово-розважальний центр Respublika Park (№2418886480000 від 27.07.2021).

«ТРЦ Respublika Park продовжує працювати над тим, щоб відвідувачі мали доступ до широкого асортименту пропозицій з різних товарних сегментів і розваг, — каже Лілія Міненко, комерційний директор ТРЦ Respublika Park. — Станом на початок серпня 2021 р. ми маємо домовленості з більш ніж 70% потенційних орендарів.

Якірними орендарями центру стали: інноваційний технологічний парк розваг Neopolis площею 10 000 кв. м, флагманський Сільпо в новому форматі площею понад 10 000 кв. м, Multiplex — 8420 кв. м, група компаній Inditex (Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho) представлена ​​площею понад 7000 кв. м».

Серед ключових орендарів центру в fashion-сегменті будуть магазини компанії MTI (Intertop, Ecco, Geox, Skechers, Timberland, Marc OʼPolo, The North Face, Vans, Armani Exchange, Tous, Pandora і інші) загальною площею понад 2000 кв. м, магазини групи MD Fashion (Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Under Armor, STEM, Mexx, Etam) загальною площею до 2000 кв. м.

Присутні магазини найбільших національних мереж електроніки (Фокстрот, Comfy, Eldorado, Цитрус, Алло і т.д.), найбільший магазин дитячих товарів мережі Антошка, магазин Brocard і інші магазини з продукцією для краси і здоровʼя, спорту і відпочинку — це ще один крок до якісного розвитку tenant-mix і розширення списку унікальних орендарів в ТРЦ.

«Зараз ми готуємося до офлайн промо-туру, який відбудеться 19 серпня 2021року в ТРЦ Respublika Park, і запрошуємо рітейлерів і профільні ЗМІ на цей захід, де буде оголошена офіційна дата відкриття ТРЦ Respublika Park», — інформує генеральний директор ТРЦ Юлія Щаслива .

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або