All Retail
Опубліковано

Novus відкрив супермаркет в ТРЦ ХІТ MALL

Теги:
NOVUS
Фото:
RAU

Супермаркет Novus площею майже 2500 кв. м відкрився в ТРЦ ХІТ MALL.

12 серпня в Києві на проспекті Перемоги, 134/1 відкрився чотириповерховий торговельний центр ХІТ MALL. Загальна площа обʼєкту склала близько 16 000 кв. м, з яких 9600 кв. м — орендна. Автором концепції ТЦ виступила компанія UTG, девелопер — Альянс-Екопроект.

Перебуваючи в лічених метрах від метро Житомирська, ХІТ MALL отримав не тільки вхід з боку проспекту, але і з переходу метро, що дозволяє потрапити в нього буквально з платформи.

Якірним орендарем торгового центру біля метро "Житомирська" став продуктовий супермаркет Novus площею близько 2450 кв. м. Магазин почав роботу в 11 ранку на мінус першому поверсі торгового центру. Відкриття супроводжувало урочисте розрізання стрічки, розважальна програма та спеціальні акції.

У новому супермаркеті традиційно представлена кулінарія, кондитерські вироби, готові домашні страви, гриль-продукція і копчення. Всі готові страви від власного виробництва бренду Майстри Смаку. Для покупців діють 22 лінійні каси, 8 кас самообслуговування і інфо-каса, на якій можна придбати каву і снеки в дорогу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або