All Retail
Опубліковано

Novus відкрив чотири супермаркети за тиждень

Теги:
NOVUS
експансія
Фото:
RAU

12 серпня Novus відкрив супермаркет в новому столичному ТЦ ХІТ MALL площею близько 2500 кв. м. Ще три обʼєкти мережі почали свою роботу в Києві та Ірпені на місці реформованих магазинів Billa.

12 серпня в Києві на проспекті Перемоги, 134/1 відкрився чотириповерховий ТЦ ХІТ MALL. Разом з ним — як якірного орендаря — супермаркет литовської мережі Novus, який розташувався на мінус першому поверсі торгового центру. Площа обʼєкту склала близько 2450 кв. м. «Під брендом Novus це вже 73-й магазин. 71 з них — це власне супермаркети нашої мережі, ще два обʼєкти в даний час працюють по франшизі в Миколаївській області», — розповів RAU генеральний директор мережі магазинів Novus Марк Петкевич.

У магазин ведуть два входи — з ескалатора з першого поверсі ТЦ ХІТ MALL і з підземного переходу метро Житомирська.

Ще два нових київських супермаркети Novus почали роботу в сучасному бізнес-центрі Toronto-Kyiv на вул. Велика Васильківська, 100 і на вул. Василя Липківського, 45. Обидва відкрилися на місці реформованих магазинів Billa, що стало результатом продажу компанією REWE International AG 100% в капіталі «Білла-Україна» власнику мережі Novus — компанії UAB Council Trade House. Перший з них на площі близько 700 кв. м працював тут з липня 2013 року, другий — на площі близько 1000 кв. м — з 2019-го.

Також магазин Novus почав роботу в м Ірпінь Київської області — на вул. Пушкінській, 25. Як і у випадку з двома іншими попередниками, він відкрився на місці супермаркету Billa — першого міжнародного рітейлера, що свого часу вийшов на український ринок. Цей обʼєкт австрійської мережі на площі 650 кв. м був відкритий в квітні 2019 року.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або