All Retail
Опубліковано

Кавун за $ 111 — як швейцарський супермаркет пояснив ціну

Теги:
кавун
Фото:
agroportal.ua

Супермаркету в Цюріху (Швейцарія), який виставив на продаж кавун за $ 111, довелося виправдовуватися через ціни — магазин заявляє, що ягода того варто, оскільки вирощена органічно і прибула до Швейцарії залізницею.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на швейцарські ЗМІ.

Швейцарія відома своїми високими цінами, в тому числі на імпортні фрукти і овочі. Однак кавун, який продається в Цюріху за ціною понад 100 франків ($ 111), привернув увагу ЗМІ, і вважається, що його ціна є найвищою, яку коли-небудь встановлювали за окремий кавун.

14-кілограмовий органічний кавун коштує 101,50 швейцарських франка або близько 7 франків за кілограм. Він продається в цюрихському супермаркеті Globus, який стверджує, що ціна плода виправдана.

"Такі великі кавуни зустрічаються вкрай рідко", — сказала прес-секретар Globus Франциска Гемперле швейцарському таблоїду Blick.

"Ми отримуємо ці кавуни від невеликого ексклюзивного постачальника в Італії, який приділяє особливу увагу якості і навколишньому середовищу", — додала вона.

Гемперле сказала, що вартість кавуна висока, в тому числі і через спосіб доставки. Кавуни доставляють залізницею, щоб гарантувати, що вони прибудуть без пошкоджень.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або