All Retail
Опубліковано

Онлайн-продажі товарів для краси і здоровʼя в Україні зросли в 2,5 рази

Теги:
онлайн-торгівля
Фото:
ubr.ua

Через самоізоляцію в 2020 році і не до кінця зняті обмеження в цьому році українці збільшили онлайн-покупки товарів для турботи про себе: косметики, ліків та інших товарів для краси і здоровʼя.

За даними партнерської мережі Admitad Affiliate, в першому півріччі 2021 роки кількість онлайн-продажів в цій галузі підскочила на 147%, а сума покупок — на 109%.

Локдаун в країні давно знятий, і більшість жителів повернулася до звичного життя. Однак істотна частина покупців залишилася на віддаленій роботі і вважає за краще проводити вільний час вдома.

Ще в 2020 році продажі товарів по догляду за собою почали швидко зростати — і тепер продовжують цей тренд. Дана тенденція глобальна — за підрахунками Admitad Affiliate в I півріччі 2021 року кількість світових продажів товарів для краси і здоровʼя зросла на 27%, а сума продажів підскочила на 47%. Також зростає загальносвітовий інтерес користувачів до брендів-виробників у цій галузі — число переходів на їх сайти виросло в сім разів. Поява цього тренда логічна: українці отримали більше часу на догляд за собою і скористалися ним з користю.

Середній чек в сфері догляду за собою дещо скоротився в 2021 році і зараз становить близько $ 31.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або