All Retail
Опубліковано

 COMFY запускає бренд COMFY KIDS

Компанія COMFY, найбільший омніканальній ритейлер побутової техніки та електроніки в Україні, розширює асортимент дитячих товарів та запускає бренд COMFY KIDS.

Покупці дитячих товарів на Comfy.ua отримають можливість виграти 10000 гривень і повертати до 100% від вартості іграшок та інших товарів протягом року після покупки.

Що таке COMFY KIDS?

COMFY KIDS — це:

· новий розділ з дитячими товарами на сайті Comfy.ua;

· широкий асортимент дитячих іграшок і товарів для творчості, товарів для майбутніх мам, памперсів і товарів для гігієни, дитячого текстилю і меблів, товарів для безпеки малюків, дитячого транспорту — від колясок до самокатів і велосипедів та багато іншого від провідних виробників;

· сучасний дизайн сайту зі зручним пошуком та анімованими картками товарів;

· унікальні shop-in-shop провідних світових брендів Lego і Pampers.

Разом з брендом COMFY KIDS з’явився новий унікальний для України сервіс «Грай-Повертай». Він дозволяє протягом 12 місяців після товару повернути його (у будь-якому стані, навіть зламану іграшку) і отримати до 100% від вартості товару на бонусну картку COMFY. Отримані бонуси можна витратити на нові покупки в COMFY та COMFY KIDS.

Ще один унікальний сервіс у COMFY KIDS — «Повертай 30». Він дозволяє протягом 30 днів повернути іграшку або інший дитячий товар (без пошкоджень та у фірмовій упаковці).

Також покупцям дитячих товарів у COMFY KIDS доступні всі звичні переваги покупок у COMFY:

· Покупки у кредит або безпроцентну розстрочку через банки-партнери,

· Бонуси COMFY — нарахування 1% бонусів при кожній покупці,

· Зручна доставка у магазини COMFY, через сервіси доставки «Нова пошта» та Justin або адресна доставка додому.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або