All Retail
Опубліковано

Novus продовжує розширювати мережу в Києві: де відкрилися нові супермаркети

Теги:
NOVUS
Фото:
RAU

Цими вихідними ще один Novus зʼявився в центрі столиці — на Бессарабській площі, 2.

Новий магазин, де можна придбати продукти, свіжі овочі і фрукти, готову піцу і домашні страви кулінарії, працює з 8:00 до 23:00. Його торгова площа складає 450 кв. м, в маркеті є одна лінійна каса, три каси самообслуговування, і дві інфокаси, де можна придбати каву і снеки to go.

Мережа не обмежилася відкриттям однієї торгової точки в центрі міста і відкрила черговий ребрендований магазин в ТЦ Globus (Майдан Незалежності, 1). Це вже другий Novus в цій локації. Магазин має досить компактні розміри — 750 кв. м і вісім кас: дві лінійних, чотири каси самообслуговування і дві інфокаси.

Також на вулиці Метрологічній, 19 відкрився новий просторий супермаркет мережі.

Площа цього магазину складає 1350 кв. м. Для зручності відвідувачів тут встановлено 14 кас, сім з яких — лінійні, шість — каси самообслуговування і одна інфокаса, яка обладнана кавоваркою для швидкого придбання кавових напоїв.

І ще один столичний Novus тепер працює на проспекті Леся Курбаса, 19, розташувався в ТЦ «Апрель» в Святошинському районі.

Торгова площа маркету становить 800 кв. м. Цей магазин має девʼять кас — чотири лінійні, чотири самообслуговування і одну інфокасу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або