All Retail
Опубліковано

Ріанна відкриє мережу магазинів нижньої білизни і косметики своїх брендів

Теги:
Rhianna
Фото:
depositpotos.com

Спочатку магазини відкриються в США, але компанія не виключає можливості виходу на європейські ринки.

Співачка Ріанна, яка заробила мільярд доларів на продажу своїх брендів нижньої білизни Savage X Fenty і косметики Fenty Beauty, замислюється про створення мережі роздрібних монобрендових магазинів.

"Роздрібна торгівля є важливою частиною нашої стратегії зростання. Ми виразно побачимо кілька магазинів у 2022 році", — прокоментувала Крістіана Пендарвіс, віце-президент і директор з маркетингу та дизайну Savage X Fenty, зазначивши, що багатьом покупцям зручніше купувати нижню білизну в звичайних магазинах, а не при замовленні через Інтернет.

Як повідомляє агентство Bloomberg, перша черга магазинів відкриється в США, але компанія не виключає можливості виходу на європейські ринки.

Сьогодні імперія моди Ріанни включає бренди, які надають покупцям розширену лінійку товарів першої необхідності. Зокрема, Fenty Beauty може похвалитися більш ніж 40 відтінками тонального крему, а Savage X Fenty випускає нижню білизну розмірів від XS до 4XL. Поки немає інформації про можливості розширення бізнес-портфеля компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або