All Retail
Опубліковано

Apple представила незвичайний фасад свого нового магазину в Стамбулі

Теги:
Apple
Фото:
Malls.com

Apple запустила рекламу свого майбутнього третього магазину в Стамбулі. Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті компанії, новий Apple Store «дуже скоро» прийме перших покупців — торгові площі будуть розташовані на Bağdat Caddesi.

9to5mac.com повідомляє, що пройшло більше пʼяти років з моменту появи першої інформації про відкриття третього магазину Apple в Стамбулі. Але сьогодні компанія дійсно стоїть на порозі відкриття і реклами нового магазину.

Зображення оригінального фасаду нового торгового центру опубліковані на турецькому сайті Bigumigu. Зовнішній вигляд нового Apple Store був розроблений за допомогою турецького ілюстратора Мурата Палти. Художник створив сучасну вуличну мініатюру, що зображає повсякденне життя і людей. Фреска поєднує в собі безліч рожевих і зелених відтінків, органічно вписуючись в навколишнє оточення.

"Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати вас в нашому третьому магазині, де ви зустрінетеся з експертами, які допоможуть вам у всьому, від підвищення ваших навичок за допомогою нової інформації до отримання натхнення і реалізації вашої творчості", — прокоментувала Apple.

Новий магазин на Badat Caddesi стане першим в портфелі Apple в Туреччині за сім років з тих пір, як компанія відкрила перші два магазини Apple в 2014 році в торгових центрах Zorlu Mall і Akasya.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або