All Retail
Опубліковано

Tesco відкриє магазин на зразок Amazon Fresh

Теги:
Tesco
Фото:
https://placetech.net

Tesco має намір конкурувати з Amazon, створивши свій перший магазин, де можна купувати продукти без необхідності сканувати товари або відвідувати касу.

Магазин GetGo в Холборн, в центрі Лондона, буде відкритий слідом за невеликим випробуванням аналогічного магазину в головному офісі Tesco в Велвін-Гарден-Сіті, який продає товари персоналу рітейлера з 2019 року.

Датчики ваги на полицях працюють з системою штучного інтелекту, яка може відстежувати пересування людей по магазину і контролювати товари, які вони забирають, за допомогою камер, які стежать за кожним покупцем.

Покупці повинні завантажити додаток Tesco.com, щоб використовувати магазин, де вони реєструються шляхом сканування QR-коду, створеного на їх телефоні. Опинившись всередині, покупці можуть забрати бажані товари, не скануючи їх. Рахунок автоматично знімається з рахунку Tesco покупця, коли він йде.

Магазин дуже схожий на будь-який інший магазин Tesco Express звичайного асортименту товарів: від свіжих квітів і алкоголю до бутербродів, готових страв і випічки. Сигарети і алкоголь продаються в окремій зоні, де один зі співробітників, близько десятка з яких чергують в будь-який день, перевіряє відповідність покупців віковим обмеженням.

Tesco GetGo відкривається трохи більше ніж через шість місяців після того, як Amazon запустила свій перший продуктовий магазин без каси в Великобританії, в Ілінгу, на заході Лондона. У американської роздрібної групи зараз шість торгових точок Amazon Fresh в столиці, і очікується, що вони відкриють ще як мінімум чотири, в тому числі один майже навпроти магазину Tesco Holborn.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або