All Retail
Опубліковано

Sainsburyʼs має стати компанією з нульовим викидом до 2030 року

Теги:
Sainsbury

Компанія Sainsburyʼs зміцнила свою прихильність до боротьби з кліматичною кризою, прискоривши виконання своєї мети — досягти нульових викидів у своїх власних операціях до 2035 року.

Це на пʼять років раніше, ніж планувалося спочатку, і відповідно з метою ООН з обмеження глобального потепління до 1,5 градусів.

Рітейлер скоротив свій вуглецевий слід на 47% за останні 17 років, незважаючи на те, що його площа збільшилася більш ніж на 40%. Минулого року Sainsburyʼs скоротила абсолютні викиди парникових газів від власних операцій на 25580 т CO2-екв. в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Щоб досягти своєї мети, Sainsburyʼs встановить 100% світлодіодне освітлення у своїх супермаркетах до кінця цього року, що зменшить споживання енергії на освітлення на 70% і збереже споживання енергії на 20%.

До кінця року супермаркет буде на 100% використовувати відновлювану електроенергію і взяв на себе зобовʼязання щодо довгострокових закупівель відновлюваної енергії у нових вітряних та сонячних електростанцій, які будуть побудовані протягом наступних двох років, що значно скоротить його залежність від викопного палива.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або