All Retail
Опубліковано

«Артемсіль» збільшила прибутки в 6 разів

Теги:
Артемсоль
Фото:
artemsalt.com

Упродовж січня-вересня 2021 року держпідприємство "Артемсіль" отримало чистого прибутку у 43 млн грн, що в понад 6 разів більше, ніж за аналогічний період торік (7 млн грн).

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також зазначається, що за підсумками дев'яти місяців "Артемсіль" перерахувала до бюджетів різних рівнів 347,2 млн грн податків та зборів, що на 30,6 млн більше за показник минулого року.

"З початку року нам вдалося збільшити обсяги реалізації продукції, показники прибутку та податкових відрахувань. Все це свідчить про стабільний розвиток підприємства та ефективність діючих заходів. Не зважаючи на ряд негативних зовнішніх факторів, такі як зростання цін на енергоресурси, підвищення тарифів на перевезення залізничним транспортом, нестача рухомого складу, епідеміологічна ситуація, ми будемо робити усе залежне, щоб продовжити цю тенденцію", – зазначив керівниця ДП "Артемсіль" Вікторія Луценко.

У компанії нагадали, що за дев'ять місяців 2021 року рудниками видобуто й перероблено 1,268 млн тонн солі, що на 491,5 тис. тонн більше ніж за аналогічний період 2020 року.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або