All Retail
Опубліковано

Топ-25 найбагатших рітейлерів та девелоперів України за версією НВ та Dragon Capital

Теги:
Фото:
https://nashkiev.ua

Всупереч надіям багатьох рітейлерів і девелоперів торгової нерухомості, 2021 виявився не набагато простішим, ніж 2020-й.

Чергові локдауни та нова хвиля COVID-19, а також зміна купівельних настроїв завадили частині девелоперів та рітейлерів збільшити свої доходи.

Як свідчить черговий традиційний щорічний рейтинг «Топ-100 найбагатших українців», який представили журнал НВ та інвесткомпанія Dragon Capital, навіть колишні та нинішні співвласники бізнесу по-різному пережили цей рік. Хтось зміг піднятися вище, наростивши активи, а хтось не зміг утриматись на зайнятих раніше позиціях. Проте варто зазначити, що цього року серед девелоперів та рітейлерів не було тих, хто «пішов у мінус».

Нагадаємо, для підрахунків Dragon Capital користується фінансовими звітами компаній, публічними заявами номінантів та інсайдерською інформацією. Плюс бере всі відкриті дані, у тому числі декларації чиновників, депутатів, що заповнюються щорічно, тощо.

Редакція RAU проаналізувала складений список та обрала з нього 25 бізнесменів, які мають пряме відношення до рітейлу та девелопменту ТРЦ:

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або