All Retail
Опубліковано

Україна повністю забезпечена продовольчою пшеницею – міністр

Теги:
зернові
Фото:
elevatorist.com

Міністерство аграрної політики та продовольства у повному обсязі виконало завдання забезпечення продовольчої безпеки – вирощування хліба в обсязі, необхідному для стабільного споживання, експорту та переробки, при цьому питання його ціноутворення знаходиться поза компетенцією та повноваженнями відомства.

Про підсумки ефіру міністра агрополітики Романа Лещенка на "Українському радіо" повідомляється на сайті Мінагрополітики у понеділок.

«У нас рекордні показники щодо врожайності продовольчої пшениці. «Зрада», яку поширюють представники ЗМІ, що ми не матимемо продовольчої пшениці, безпідставна. У нас підписані з представниками експортерами відповідні меморандуми, ми чітко контролюємо обсяги експорту – тут повне розуміння”, – цитує голову міністерства прес-служба відомства.

Лещенко наголосив, що завдання Мінагрополітики з точки зору забезпечення продовольчої безпеки — виростити хліб у обсязі, необхідному для стабільного споживання, експорту та переробки, що цього року було виконано у повному обсязі. Щодо ціноутворення, то це не компетенція відомства і воно не має відповідних повноважень.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або