All Retail
Опубліковано

Косюк розповів, як зміниться структура споживчого харчового кошика

Теги:
виробництво продуктів
Фото:
glavred.info

Структура споживчого харчового кошика змінюється, все рухається до здешевлення та спрощення.

Про це в інтервʼю Forbes розповів засновник МХП Юрій Косюк, передає УНН.

"Я думаю, що 80% традиційних ресторанів помруть. Залишиться 20%, у яких вам приготує шеф. А все інше — досить стандартизована історія", — прокоментував він.

Косюк назвав формати, які їх замінять. Зокрема, він наголосив на концепціях, які дозволять українцям економити.

«Два роки тому до мене прийшли хлопці з проектом dark kitchen та попросили на розвиток 500 000 доларів за 40% компанії. Я не повірив у їхню ідею, проте гроші дав і сказав: "якщо вона злетить, я поверну вам 20%". Вони перевиконали план і зараз будують нову модель, якої раніше не було. У них курʼєр отримує упаковану їжу через пʼять хвилин після надходження замовлення. І є 10 різних кухонь (складальних цехів) із широким асортиментом, який міксується у різні комбінації”, – пояснив Косюк.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або