All Retail
Опубліковано

Україна готується відкрити ринок курятини Кореї

Теги:
курятина
Фото:
unn.com.ua

Корейські фахівці провели інспекцію українських підприємств — виробників харчових продуктів, зацікавлених у експорті мʼяса птиці та продуктів із нього на територію Республіки Корея.

Про це йдеться у повідомленні Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

«Ринок Республіки Корея дуже перспективний і цікавий для українських виробників продукції тваринництва, які очікують на його відкриття. Для українського бізнесу це нові можливості, які сприятимуть розвитку галузей та економіки в цілому», — зазначила голова Держпродслужби Владислава Магалецька.

Представники Компетентного органу Республіки Корея відвідали Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, три українські підприємства з виробництва та переробки мʼяса птиці, а також районне управління Держпродспоживслужби у Канівському районі.

"Корейська сторона відзначила високий рівень відкритості українського компетентного органу та підприємств, їхню гарну підготовку та готовність до співпраці для можливості відкриття ринку Кореї для мʼяса птиці та продуктів з нього з України.

Після опрацювання наданих українською стороною матеріалів, написання звіту та його затвердження корейська сторона надасть свої вимоги щодо підприємств, які можуть подати заявку на акредитацію корейською стороною для експорту продукції птахівництва з України до Кореї", — підсумували у відомстві.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або