All Retail
Опубліковано

Україна планує постачати до Колумбії курятину, кормові та кондитерські вироби

Теги:
експорт
Фото:
Zn.ua

Україна та Колумбія налагоджують взаємодію у торговельній сфері.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба, передає УНН.

Так, зараз Україна домовляється про експорт до Колумбії продуктів птахівництва, ветпрепаратів, кормових добавок та кондитерських виробів.

"Українські продукти харчування користуються попитом на всіх континентах. При цьому вітчизняні виробники мають великий потенціал для зростання та зацікавлені у розширенні експорту. Саме ці питання обговорюватимемо з колегами з компетентних органів Колумбії з питань санітарії, фітосанітарії та безпеки харчових, представниками Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій, а також керівниками виробничих асоціацій та представниками великого бізнесу", — коментує голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька, яка перебуває з робочим візитом у Колумбії.

Під час візиту планується обговорити питання щодо експорту української продукції птахівництва, ветеринарних препаратів, кормових добавок, кондитерських виробів, імпорту продуктів рослинного походження, фруктів та сухофруктів, риби та морепродуктів тощо. Нагальність питань підтверджена неодноразовими зверненнями щодо вивчення та відкриття цих ринків від бізнес-асоціацій.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або