All Retail
Опубліковано

"Ашан" відкриє 16 магазинів формату pick up point за підсумками 2021 р.

Теги:
Ашан
Фото:
RAU

Французький рітейлер "Ашан" відкрив 12-й магазин формату pick up point у ЖК "Комфорт-таун", до кінця року таких магазинів буде 16, повідомили у прес-службі рітейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

Магазин формату pick up point у ЖК "Комфорт-таун" став першим в Україні автономним магазином. Формат pick up point поєднує традиційний магазин біля будинку з пунктом видачі інтернет-замовлень.

Як пояснили в прес-службі, для того, щоб потрапити в автономний магазин, потрібно мати додаток "Ашан". На нього покупець отримує QR-код, який є ключем до магазину. Далі клієнт самостійно здійснює покупки та розплачується на касі самообслуговування.

Автономний магазин став другою торговою точкою формату pick up point у ЖК "Комфорт-Таун", результати роботи першої в компанії вважають успішними.

В "Ашан" пояснили, що обрали саме цей житловий комплекс для пілота ще й тому, що тут живуть переважно молоді люди, які працюють у сфері нових технологій. Для них важливо відчувати діджиталізацію у всіх сферах життя.

Французький рітейлер розвиває два варіанти pick up point: "Стріт" — "здоровий перекус на вулиці", розташовуються в людних місцях, ставка на швидку та корисну їжу. "Резіденс" — "магазин біля дому", з ширшим асортиментом. У всіх випадках є кава і хот-доги, поштомати, зона кава-брейка.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або