All Retail
Опубліковано

В Борисполі відкрився новий концептуальний Сільпо

18 грудня в Борисполі Київської області відкрився новий дизайнерський «Сільпо». Це другий у місті супермаркет з індивідуальним дизайном.

Працюючи над концепцією магазину, який відкритий взимку, в компанії прагнули створити теплий та м’який інтер’єр. А що може додати більше затишку, ніж гарна різнокольорова ковдра? Так тематикою оформлення нового супермаркету стало клаптикове шиття, а саме квілт. Команда Сільпо створила інтер’єр з великою кількістю клаптикових подушок та стьобаних ковдр із теплим наповнювачем, виконаних у цій техніці.

На вході в магазин Гостей зустрічає автобус хіпі із клаптиків різнокольорових тканин. Ще один артоб’єкт можна відшукати в районі кас – це машинка для шиття з рухливим колесом.

У новому супермаркеті площею 740 квадратних метрів працюють 7 звичайних кас, 5 кас самообслуговування, 2 – тютюнові та 1 каса, на якій можна отримати інтернет-замовлення. Однією з інновацій цього магазину стали електронні цінники.

Зануритися в атмосферу тепла і затишку в магазині Гості можуть щодня з 8:00 до 23:00 за адресою: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 67 (ТРЦ Park Town).

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або