All Retail
Опубліковано

У Львові відкрився новий «Сільпо»

23 грудня у Львові за адресою: проспект В’ячеслава Чорновола 77 відкрився новий супермаркет «Сільпо» в індивідуальному стилі. Натхненням для створення дизайну стала англійська богема, а саме група «Блумсбері» та творчість її учасників.

Кожен тут відчує затишок англійського будинку, в якому проводили час і творили молоді інтелектуали, письменники та художники початку XX століття. Інтер’єр супермаркету наповнений різноманітними картинами, акварельними ілюстраціями та розписаними тарілками, які додають бохо-шику.

Вхід до супермаркету розписав художник, а в самому магазині можна відшукати арфу. Доповнює атмосферу нового «Сільпо» декорований камін. Біля схожого каміна в чарльстонському будинку сто років тому збиралися за інтелектуальними бесідами письменниця Вірджинія Вулф та інші учасники блумсберійського гуртка. Затишку таким зустрічам додавали чай або запашна кава.

Площа супермаркету складає 957 квадратних метрів. Тут працюють 3 звичайні каси, 3 експрес та 6 самокас, для видачі інтернет-замовлень доступна окрема каса, ще на одній – можна придбати каву та чай.

Поринути в атмосферу англійських митців та інтелектуалів у новому «Сільпо» можна щодня з 8:00 до 23:00.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або