All Retail
Опубліковано

Walmart та Plenty спільно розвиватимуть вирощування продукції у вертикальних фермах

Теги:
овочі
фрукти
Walmart
Фото:
www.ciobulletin.com

Лідер роздрібної торгівлі та компанія, що займається вирощуванням у закритому ґрунті, укладають довгострокове стратегічне партнерство з інвестиціями в акціонерний капітал, щоб пропонувати покупцям свіжі продукти зі справжнім смаком цілий рік.

Walmart та Plenty Unlimited Inc. оголосили, що Walmart підписав угоду про інвестування в Plenty, яка вирощує овочі у вертикальних фермах, у рамках раунду фінансування серії E на суму $400 млн за умови схвалення регулюючими органами. Інвестиції в акціонерний капітал є частиною ширшого стратегічного партнерства щодо використання технологічної платформи вертикального землеробства Plenty для доставки свіжих продуктів у роздрібні магазини Walmart. У рамках інвестицій Walmart також увійде до ради директорів Plenty, пише BusinessWire.

Водночас Walmart та Plenty спільно працюватимуть над створенням нової категорії продуктів для вертикального землеробства, забезпечуючи свіжість та якість, яких очікують клієнти Walmart, цілий рік. Довгострокова комерційна угода дозволяє Walmart закуповувати листову зелень Plenty для всіх своїх магазинів у Каліфорнії з ферми Plenty в Комптоні, починаючи з кінця цього року. Walmart — перша велика роздрібна мережа США, яка вклала значні кошти у вертикальне фермерство.

Вертикальне землеробство доповнює традиційні методи ведення сільського господарства, допомагаючи збільшити постачання продовольства та помʼякшити поточні проблеми продовольчої системи стійким чином. Інвестиції Walmart – це останній крок у прагненні рітейлера розширити доступ до високоякісних свіжих продуктів для своїх покупців.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або