All Retail
Опубліковано

У Києві відкрився новий АТБ у торговому центрі Метроград

Теги:
АТБ-Маркет
експансія
Фото:
RAU

Новий магазин АТБ відкрився у «чорному» форматі 8 лютого на вул. Павла Скоропадського, 4 у підземному торговому центрі Метроград.

Відкриття магазину стало результатом третього етапу реконцепції ТВК Метроград, що розпочалася у 2020 році. Загальна площа нового АТБ перевищує 1330 кв. м, площа торгової зали – майже 780 кв. м. Брокером під час підписання договору оренди виступила консалтингова компанія Retail&Development Advisor.

Найбільша продовольча мережа України. Станом на січень 2021 року налічує 1316 магазинів. Оборот компанії за 2021 рік – 179,8 млрд. грн.

«Ідея розмістити продуктовий маркет у ТВК Метроград зʼявилася в нашій компанії понад рік тому. Нам вдалося залучити до проекту лідера українського ринку роздрібної торгівлі – мережу АТБ, для якої відкриття у серці Києва стало логічним кроком закріплення провідних позицій на ринку. Рітейлер і девелопер зробили все, що від себе залежить, щоб технічно і технологічно це відкриття стало можливим. Тому ми впевнені, що ця співпраця створить ефективну синергію між FMCG-оператором та вже існуючим пулом орендарів торговельного центру», — розповіла директор RDA Таїсія Литовченко.

Новий АТБ розташувався на місці "кварталу фонтанів". Потрапити до нього можна двома шляхами — з вулиці Басейної та з боку центрального кварталу ТВК. Для людей з обмеженими можливостями на вході встановлені зручні пандуси.

На полицях магазину представлений повний асортимент товарів мережі як власного імпорту, так і товарів власних торгових марок АТБ — ТМ «De Luxe F&G Selected», ТМ «Своя лінія», ТМ «Розумний вибір». Усього понад 4000 SKU.

Для зручності покупців магазин працює цілодобово. Обслуговують відвідувачів у новому маркеті АТБ 10 кас, шість із яких розташовані з боку центрального кварталу ТВК Метроград та ще чотири – з боку вул. Басейна.

Метроград — підземний торгово-виставковий комплекс, розташований у центрі Києва між станцією метро Площа Льва Толстого та Бессарабським ринком. Один із перших професійних торгових центрів столиці, який розпочав роботу ще у 2001 році. Загальна площа комплексу перевищує 17000 кв. м, а торгова – 10 500 кв. м.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або