All Retail
Опубліковано

NOVUS у Retroville знову запрацював, відновившись після ракетного удару

20 березня ТРЦ і БЦ Retroville зазнав ворожого обстрілу, що призвело до понівечення магазину NOVUS, який там знаходиться. Наразі магазин відновили і він розпочав роботу минулої п’ятниці. У відновлювальні роботи магазину вклали 20 мільйонів гривень.

Світлана Данько – директор департаменту категорійного менеджменту тривалий час мешкала у магазині, коли почалася повномасштабна війна. Все для того, щоб люди мали харчі: «Особисто для мене це було про відповідальність до людей, про продовольчу безпеку. Про те, щоб бути з киянами, що не поїхали, до кінця. І надати їм можливість отримати харчування. Це мій особистий внесок у перемогу і спокій людей».

Ілона Логвінова, завідувачка відділу власного виробництва NOVUS, знаходилася під час ракетного удару безпосередньо у магазині на робочому місці. «Був дуже сильний вибух, стеля впала на мене і я почала звідти вибиратися. Ти біжиш, переступаєш через скло, навколо все розкидано, там іскрить, там вода на мене ллється. І я розуміла, що там є ще люди. Все як у фільмі жахів»,– пригадує страшний день Ілона.

«Нашим з вами спільним бажанням було знову побачити NOVUS у Retroville. З’їсти булочку з кавою і купити щось до вечері саме в цьому магазині, бо він не просто флагман, а ще і символ відродження нашої столиці», – ділиться PR-менеджер мережі Кристина Івченко.

У мережі розповідають, що до відродження магазину, саме так компанія називає повторне відкриття, готувались дуже ретельно, сподіваючись, що відвідувачі ще дужче полюблять цей магазин.

«Це місце бачило багато посмішок, зустріло тисячі сімей, воно має свою життєву історію. І неодмінно мусить продовжувати свій шлях, жити, приносити радість і користь нашим відвідувачам. З Відродженням, наш флагман! Раді знову бачити наших постійних покупців і нові обличчя. Ви неодмінно вдруге закохаєтесь у цей NOVUS»,– ділиться генеральний директор мережі Марк Петкевич.

Олексій Панасенко - операційний директор мережі: «Багато говорять про те, що бізнес – це податки. Ми наповнюємо бюджет країни і в цей час це дуже важливо. Але насамперед для нас важливі наші покупці, люди, які нам довіряють. Ми не можемо не виправдовувати їхню довірю кожного дня. Для них наші магазини – це осередок спокою».

За майже два роки роботи покупці звикли до широкого асортименту, акційних пропозицій, ексклюзивів. Тож, як зізнаються в NOVUS, просто не могли розчарувати покупців, тому підготували вдосталь знижок і повернули вже знайомі й такі рідні людям відділи. Магазин працюватиме за графіком 8:00 – 22:00.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або