All Retail
Опубліковано

Робота в таксі Bolt: які заробітки у такому бізнесі?

Bolt (раніше Taxify) — естонська компанія з послугами пошуку, замовлення й оплати поїздок на автомобілі, мотоциклі чи самокаті через мобільний застосунок. Це швидкий та доступний сервіс у 500 містах 45 країн по всьому світу.

Сервіс вийшов на український ринок у вересні 2016 у Києві, але не витримав конкуренції з Uber і Uklon. Після отримання 175 мільйонів доларів інвестицій Bolt повернувся до України в червні 2018 з агресивною маркетинговою стратегією, 50 % знижками, промокодами та акціями для водіїв. 

Станом на 2022 рік сервісом компанії користуються клієнти майже у 30 містах України. Завдяки діяльності сервісу в українців є високооплачувана робота у таксі Bolt в Івано-Франківську, Києві, Львові, Вінниці, Луцьку та інших містах.

Що пропонує компанія для працівників? 

У Києві середній чек він становить близько 100 грн. За статистикою у столиці щомісяця 4 млн поїздок. Відтак місячний обіг становить близько 400 млн грн. У інших містах України середній чек — приблизно 70 грн. 

Співробітники українського офісу працюють у рамках товариства з обмеженою відповідальністю, яке займається розвитком бренду Bolt в Україні. Грошовий потік не проходить через українське ТОВ, всі білінги, кошти за оплату поїздки, йдуть безпосередньо до Естонії. Така система не заважає працівникам заробляти близько 30 000 грн/міс.

Водіям пропонують гнучкий графік роботи у зручні години, 30+ замовлень за зміну та надають робоче авто за потреби.

Як стати водієм у компанії?

Щоб стати працівником компанії, потрібно зареєструватися на сайті з профілю водія або ж звантажити додаток, після чого заповнити анкету з інформацією про себе: прізвище, ім’я, по батькові; вік; банківські реквізити для отримання зарплатні; фотографію. Також потрібно надати типовий набір документів: свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, водійське посвідчення та поліс ОСЦПВ.

Якщо ви плануєте працювати на власному автомобілі, під час реєстрації Bolt Driver надішле запит на фото автомобіля з усіх боків та з салону.

Система розрахунку у Bolt

Після підтвердження поїздки з клієнтом, платформа утримує свій сталий відсоток із зароблених вами коштів 25%. Під час замовлення поїздки клієнту надається вибір варіанту розрахунку – готівковий чи безготівковий. Після прибуття до пункту призначення водію потрібно перевірити наявність безготівкового розрахунку, або ж отримати готівку від пасажира. Із загальної суми заробітків і вираховується комісія.

Комісія знімається лише з безготівкових розрахунків. Решта приходить на картку, яку було вказано під час реєстрації.

Робота у таксі Bolt — можливість гідного заробітку у перспективній та надійній компанії з досвідом. Якщо хочете побити рекорд заробітку водія у 80 000 грн за місяць — приєднуйтеся до команди сервісу Bolt.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або