All Retail
Опубліковано

Найкращий бомбардир чемпіонату Іспанії Артем Довбик став амбасадором «Моршинська Спорт»

Зірковий нападник збірної України з футболу Артем Довбик, який нещодавно здобув титул найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії сезону 2023/24, приєднається в статусі амбасадора до бренду «Моршинська».

Зірка футболу в рамках кампанії популяризуватиме зв’язок видатних спортивних досягнень із якісним відновленням між тренуваннями та матчами. Адже його успіхи та відданість справі гармонійно резонують із цінностями бренду — нестримною наснагою досягати нових висот та надихати інших людей, показуючи приклад витривалості й прагнення перемоги.

«Щоб викладатися на полі на всі 100%, мені потрібно якісно відновлюватися між виснажливими тренуваннями та напруженими матчами. «Моршинська Спорт» чудово справляється з цим завданням та постійно допомагає підтримувати водний баланс, тому я із задоволенням приєднуюсь до команди її амбасадорів», — прокоментував Артем цю співпрацю.

Нещодавно завдяки своїй блискучій спортивній формі Артем досяг видатного успіху у своїй професійній кар’єрі: футболіст нашої національної збірної став першим українцем, який отримав титул найефективнішого бомбардира чемпіонату Іспанії, адже першим забив 24 голи в 36 матчах і віддав 8 результативних гольових передач. Високі спортивні досягнення Артема — це символ руху вперед та підтримки для активних людей.

«Ми щиро раді вітати Артема в команді амбасадорів бренду. Разом з усіма українцями ми поздоровляємо його з видатними досягненнями на футбольному полі! А тепер наш тандем чемпіонів береться до реалізації спільної місії — ми разом будемо пропагувати правильне відновлення, здоров'я та активний, рухливий спосіб життя», —  сказала Оксана Ткачук, директорка з маркетингу компанії IDS Ukraine, яка є виробником вод «Моршинська».

Компанія IDS Ukraine та її бренди систематично підтримують спортивні ініціативи й надихають людей дотримуватися здорового активного способу життя. Для популяризації вказаних цінностей бренд виступає спонсором трансляцій міжнародних футбольних турнірів і підтримує низку футбольних клубів України.

Раніше до команди амбасадорів брендів «Моршинська» відома українська співачка Jerry Heil, яка в дуеті з Alyona Alyona увійшла до трійки переможців гранд-фіналу Євробачення-2024.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або