All Retail
Опубликовано

Біг - одна із ДНК корпоративної культури VARUS

Наближення літа завжди приносить спортивний бум. Вже зовсім скоро, а саме 26 травня, у місті Дніпро пройде 4-ий міжнародний Interpipe Dnipro Half Marathon. Ця бігова подія вже традиційно збере тисячі бігунів та десятки тисяч вболівальників та глядачів.

Вперше команда VARUS взяла участь у забігу минулого року невеличкою командою у 4 учасники. “Нам хотілося спробувати свої сили та довести собі, на що здатні. Можу сказати, що саме тоді й народилася мрія, щоб наступного року нас було більше.”- коментує Олег Спірін Керівник центру Аналітики VARUS.

У цьому році VARUS активно почав розвивати власне бігове товариство. Здоровий та активний спосіб життя — одна з ДНК корпоративної культури. Тому, було вирішено запропонувати всім співробітникам компанії взяти участь у Марафоні. “У першу годину опитування зареєструвалося 45 учасників. Виявилося, що у нас дуже багато тих, хто бігає, самостійно. Звичайно є і такі, хто чекав на “знак” щоб нарешті почати”- розповідає Ольга Ніколаєвська Керівник зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ.

Такі заходи — це один з інструментів об'єднання співробітників спільною метою, що дає можливість побачити колег з іншого боку — не в офісі, а на стадіоні, там де їх можна підтримати й заручитися підтримкою самому, перебуваючи поруч на дистанції. Таким чином, створюються міцні зв'язки всередині команди.

Сьогодні VARUS-team - це 74 учасники, серед яких співробітники супермаркетів і центрального офісу: Касири, Продавці, Вантажники, Пекарі та представники практично кожного департаменту, а також 6 ТОП-менеджерів, що двічі на тиждень тренуються разом. 

До речі, у цьому році VARUS виступає головним Продуктовим партнером заходу. Тому, усі бігуни зможуть зарядитися енергією та відновити сили на дистанції свіжими фруктами прямісінько із супермаркету. Відкриваючи завісу, також можемо додати що на гостей на учасників заходу чекає багато сюрпризів від VARUS 

VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпрі. Зараз мережа нараховує 72 магазини в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Кам’янському, Нікополі, Новомосковську, Марганці, Долинській, Першотравенську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить більше 75 647 кв. м., кількість співробітників – більше 7 000. Останні 5 років (2014-2018 рр.) VARUS визнається переможцем Retail Awards, як найкраща мережа супермаркетів Дніпра. Мережа супермаркетів VARUS - входить в число найбільших FMCG-мереж по товарообігу за даними Асоціації українських рітейлерів.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или