All Retail
Опубликовано

Інноваційне рішення у сфері просування товару

На українському ринку з’явилось інноваційне технологічне рішення у сфері просування товару - TOKINOMO. Унікальний діджитал пристрій, який за допомогою звуку, руху та світла ефективно привертає увагу споживача, тим самим збільшуючи продажі. 

Конструкція TOKINOMO складається з металевого короба та тримача, який фіксує та рухає продукт за допомогою спеціального механізму. Контроль за пристроєм відбувається через хмарну систему як віддалено з офісу компанії, так і безпосередньо в торговій точці через додаток. В системі можна задати кілька параметрів: траєкторію руху, музичний супровід, підсвічування та інтервал роботи.

В передній частині пристрою встановлений сенсор руху, який приводить механізм в дію лише коли повз нього проходить людина. Система спрацьовує і продукт починає рухатись, привертаючи увагу споживача одразу дією, звуком та світлом.

Всю аналітику TOKINOMO збирає завдяки клаудній технології, а тому фактичний результат охоплення та динаміки можна подивитись в режимі онлайн.

Нагадаємо, що технологія TOKINOMO офіційно представлена в Україні компанією MARKQUEN. На сьогодні пристрій тільки починає заходити на вітчизняний ринок, але вже доступний для оренди українським компаніям. За словами виробників, в результаті роботи TOKINOMO продажі по конкретній торговій точці за 3-4 тижні можуть піднятися в діапазоні від 50% до 550%. 

Найбільша ефективність відзначається у сегменті імпульсних продаж: напої, снеки, солодощі. Важче продаються спеціалізовані продукти, орієнтовані на категорію людей з певними вподобаннями.

Всім, хто прагне вийти за рамки, виділитись серед інших брендів та яскраво продемонструвати свій продукт, - радимо розглянути TOKINOMO як ефективне рішення в питанні маркетингу.

Сайт компанії, яка зможе проконсультувати: https://www.markquen.com/

×

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или