All Retail
Опубликовано

Молочна компанія «Галичина» випустила спеціальне молоко для барист

Молочна компанія «Галичина» випустила новий продукт – «Barista Milk». Це ексклюзив спеціально для закладів HoReCa. Продукт ідеальний для приготування холодної та гарячої кави. А завдяки оптимальному вмісту білку якнайкраще підходить для митців лате-арту.  

«Вже не перший рік ультрапастеризоване молоко від ТМ «Галичина» – улюблене молоко багатьох барист України. Адже вони знають, що з нього готується найсмачніша – густа та ароматна молочна пінка, яка додає ніжних та неповторних ноток кавовому напою. Тож ми вирішили працювати в цьому напрямку і створили ексклюзивний продукт для HoReCa», - розповіла Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії «Галичина». -  Дизайн упаковки «Barista Milk» відрізняється від інших продуктів ТМ «Галичина» і привертає увагу усіх поціновувачів кави». 

Для приготування ультрапастеризованого молока (довготривалого зберігання) відбирають молоко від фермерських господарств найвищої якості. Завдяки сучасній технології обробки у молоці зберігаються усі корисні мікроелементи та вітаміни.  

«Barista Milk» забезпечує кремоподібну та гладеньку пінку, містить оптимальний вміст білку, має нейтральний аромат, який підкреслює смак кавового зерна, витримує високу температуру спінювання.

Молочна компанія «Галичина» — одне з найбільших молочних підприємств в Україні, розташоване на Львівщині. Компанія заснована у 1998 році. На сьогодні є одним з лідерів із виробництва кисломолочної продукції та одним із найбільших виробників йогуртів в Україні. Продукцію компанії «Галичина» можна придбати у всіх регіонах України. 98% сировини підприємство отримує з фермерських господарств, що забезпечує високий вміст білка, якісні показники молока та виготовленої продукції.  40% молока є із Карпатського краю, а саме з Івано-Франківської та Львівської областей. Решта — з Волинської, Тернопільської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької областей. Завод молочної компанії «Галичина» оснащений сучасним європейським обладнанням: Tetra Pak (Швеція), ALFA LAVAL (Швеція), GЕА (Німеччина), Оbrам (Польща), ТEWES-BIS (Польща), ТEWES-KLIMA (Польща). 

Сертифікації. Молочна компанія «Галичина» співпрацює з «Центром сертифікації «Халяль».  Також пройшла сертифікацію компанією Grand Cert та отримала на підтвердження Сертифікат відповідності виробництва продукції вимогам стандарту IFS Food 6.1 та іншим нормативним документам за № IFS AB 0005.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или