All Retail
Опубликовано

Магазини мережі «АТБ» не змінюватимуть звичний графік роботи

Компанія «АТБ-Маркет» не буде змінювати звичний графік роботи магазинів у зв'язку з введенням заборони на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, а також введенням обмежень на пасажирські перевезення у громадському міському транспорту.

Виконуючи соціально важливу роль по забезпеченню населення України продуктами харчування та товарами першої необхідності, компанія самостійно організовує доставку співробітників магазинів торговельної мережі «АТБ» у всіх регіонах країни.

Для забезпечення безперебійної роботи маркетів АТБ у Києві та області задіяно 20 автобусів середньої вмісткості, які два рази на день здійснюють транспортне сполучення між населеними пунктами, та перевозять майже 500 співробітників магазинів мережі «АТБ».

У містах Харків та Дергачі для доставки майже 100 співробітників магазинів на маршрут вийдуть 5 автобусів середньої вмісткості. Корпоративні автобуси інших підприємств корпорації «АТБ» працюють в штатному режимі і два рази на день здійснюють доставку співробітників в офіси та на підприємства компанії.

В умовах поширення коронавірусної інфекції СOVID-19 і оголошення загальнонаціонального карантину корпорація «АТБ» здійснює свою діяльність в посиленому режимі в усіх регіонах України.

 Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

Нагадаємо, що починаючи з 11 березня Корпорація «АТБ» з метою піклування про здоров’я відвідувачів магазинів і працівників підприємств впровадила цілу низку додаткових санітарно- гігієнічні заходів в усіх магазинах, розподільчих центрах та офісах компанії.

Масштаби компанії, багаторічний досвід роботи, висока кваліфікація і відповідальність всіх працівників підприємств групи "АТБ" дають підстави запевнити споживачів і партнерів у стабільній, злагодженої та ефективної роботи спрямованої на забезпечення населення України якісними продуктами харчування і товарами першої необхідності за мінімальними цінами.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или