All Retail
Опубликовано

АТБ розробляє програму адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення

Корпорація «АТБ» в умовах поширення коронавирусной інфекції СOVID-19 та оголошення загальнонаціонального карантину разом з Офісом Президента України та Міністерством соціальної політики України працює над розробкою програми адресної допомоги малозабезпеченим сім.ям, одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення продуктами харчування та товарами першої необхідності. Також розробляються механізми та алгоритми забезпечення вказаних груп засобами індивідуального захисту.

Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

В умовах поширення коронавирусной інфекції СOVID-19 і оголошення загальнонаціонального карантину корпорація «АТБ» здійснює свою діяльність в посиленому режимі в усіх регіонах України.

Нагадаємо, що починаючи з 11 березня Корпорація «АТБ» з метою піклування про здоров’я відвідувачів магазинів і працівників підприємств впровадила цілу низку додаткових санітарно-гігієнічні заходів в усіх магазинах, розподільчих центрах та офісах компанії.

Масштаби компанії, багаторічний досвід роботи, висока кваліфікація і відповідальність всіх працівників підприємств групи "АТБ" дають підстави запевнити споживачів і партнерів у стабільній, злагодженої та ефективної роботи спрямованої на забезпечення населення України якісними продуктами харчування і товарами першої необхідності за мінімальними цінами.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или