All Retail
Опубликовано

Звернення Генерального директора ПІІ «Білла-Україна»

У цей тимчасово складний період національного карантину Компанія Billa в Україні разом із іншими підрозділами REWE Group в усіх країнах фокусується на стабільній діяльності мережі наших супермаркетів і питаннях безпеки. Мережа супермаркетів Billa робить усе можливе, щоб залишатися острівцем стабільності для наших покупців, пропонуючи  широкий асортимент, відмінну якість товарів, звичні акційні пропозиції й  ціни, та  надійним партнером.

Багаторічний досвід роботи на українському ринку, а також притаманна нашій компанії «генетична» німецька пунктуальність — запорука безпечних покупок, гарантія належної заповненості полиць магазинів Billa звичним асортиментом, дбайливого ставлення до людей (покупців, співробітників і партнерів). Переконана, що нинішні обставини — це лише гарна, хоча і доволі екстремальна, перевірка усіх наших професійних та персональних  якостей.

За багато років діяльності мережі Billa ми разом долали  виклики багатьох криз. І з цієї ми також вийдемо із новим досвідом, новими механізмами взаємодії, новими навичками.

Турбота про людей, їхній захист і задоволення повсякденних потреб — безумовний пріоритет для нас у карантинний період. Розуміючи, що на співробітників супермаркетів покладена важлива місія із забезпечення продуктами, ми турботливо ставимося до здоров’я наших Колег та вживаємо всіх можливих заходів щодо безпечних умов праці, а саме: співробітники нашої мережі проходять щоденний дистанційний температурний скринінг і забезпечені засобами індивідуального захисту, робочі місця касирів у процесі обладнання спеціальними захисними екранами. Ці заходи допомагають знизити ризики від контактів між людьми, гарантувати безпечність покупок. Ми збільшуємо кількість товарних позицій, які мають заводське пакування, мережа власним коштом забезпечує індивідуальною упаковкою товар, який її не має. Згідно з карантинними рекомендаціями національних та місцевих органів влади ми впровадили обмеження на одночасне перебування певної кількості людей у торговельному залі, нанесли спеціальне маркування на підлогу магазинів — воно допомагає нашим покупцям і співробітникам тримати безпечну дистанцію.

Мережа Billa посилила протиепідемічні заходи, до яких відносяться більш часте й ретельне прибирання та дезінфекція торговельних приміщень і обладнання, провітрювання, встановлення спеціальних загальнодоступних для співробітників і покупців диспенсерів зі спеціальними рідинами для дезінфекції рук. Такого ж чіткого дотримання санітарних та протиепідемічних протоколів мережа Billa з метою захисту своїх співробітників і покупців вимагає від своїх логістичних партнерів і постачальників. Таким чином, ми можемо гарантувати абсолютну якість та безпечність усього товарного асортименту мережі. Ми докладаємо усіх можливих зусиль для його підтримання на звичному рівні і за рахунок формування товарних запасів прагнемо забезпечити усі магазини мережі Billa звичним товарним асортиментом.

Своїх партнерів-постачальників мережа Billa просить дотримуватися зваженої соціально відповідальної цінової політики і не намагатись отримати «ажіотажну премію» у цих нелегких обставинах. Водночас мережа Billa не змінює своєї стратегії ціноутворення.

Слід зазначити, що українська мережа Billa — це складова великого міжнародного ритейлера REWE, мережі якого у багатьох країнах Центральної та Східної Європи обслуговують десятки мільйонів покупців. Це означає, що наша мережа в Україні має безпосередній доступ до практичного досвіду наших колег групи REWE у європейських країнах з протидії поширенню коронавірусної інфекції, адже Європа стикнулась із цим викликом раніше, ніж ми.

Разом ми пройдемо через виклики цього складного періоду: будьте уважні до себе й оточуючих і будьте здорові!

З повагою,

Оксана Мандзюк,

генеральний директор ПІІ «Білла-Україна»

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или