All Retail
Опубликовано

Робити покупки та працювати в Watsons - безпечно

Watsons - міжнародна компанія сегменту дрогері, де основою асортименту є товари першої необхідності, особистої гігієни, побутової хімії. Мережа має повне право і повинна продовжити роботу, щоб забезпечити людей необхідними засобами, адже гігієна під час пандемії - найкращий захід для збереження здоров'я і запобігання можливого поширення інфекції.

Всі магазини Watsons працюють, строго дотримуючись рекомендацій МОЗ України та загальних рекомендацій, які надходять від органів місцевої влади в кожній з областей.

Мережа інформує своїх покупців про те, що варто не створювати черг і рекомендує заходити по одному та використовувати засоби індивідуального захисту. Це необхідно щоб убезпечити як відвідувачів, так і співробітників. Для того, аби покупці дотримувались рекомендованої дистанції, всередині магазину зроблено спеціальну розмітку.

В магазині кожні 3 години відбувається вологе прибирання та проведення дезінфікуючої обробки, регулярно проводиться наскрізне провітрювання. 

Кожен зі співробітників забезпечений необхідними засобами індивідуального захисту - масками та латексними рукавицями, засіб для дезінфекції рук знаходиться у прикасовій зоні, аби необхідні дезінфекційні заходи відбувалась настільки часто, наскільки це потрібно. 

Навіть під час кризи Watsons не забуває про свою соціальну відповідальність: намагаємося тримати відкритими якомога більше магазинів для того, щоб наші покупці мали можливість придбати всі необхідні товари недалеко від місця проживання, забезпечуємо роботою наших співробітників, платимо всі податки. У компанії є розуміння, що зараз все здійснюється не для прибутку, а для того, щоб клієнти могли отримати потрібні товари найпростішим і найбезпечнішим способом.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или