All Retail
Опубликовано

Корпорація АТБ надасть майже 580 000 продуктових наборів соціально незахищеним верствам населення

З 03 квітня 2020 року, корпорація «АТБ» запустила спільний з Міністерством соціальної політики України благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання. Для реалізації цього проекту компанія виділила 100 млн. грн.

Згідно сформованим спискам представниками соціальних служб й департаментів обласних та Київської міської державних адміністрацій, продуктові набори у кількості 572 571 шт. будуть передані представниками соціальних відомств малозабезпеченим сім’ям, одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення, що мешкають у 191 містах та селищах 24 областей України. В склад продуктового набору входять продукти й товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, олія, лимони, печиво, чай  та інше.

«В умовах поширення коронавирусной інфекції СOVID-19 та оголошення загальнонаціонального карантину одне з пріоритетних завдань корпорації «АТБ», як соціально-відповідального бізнесу – є реалізація благодійних програм й проектів, націлених на всебічну підтримку та допомогу різноманітним верствам населення. Принциповою та соціально-відповідальною позицією компанії залишається також забезпечення всіх клієнтів магазинів торговельної мережі «АТБ» продуктами харчування та товарами першої необхідності за доступними та справедливими цінами» - зазначив Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ»    

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна закликала інших соціально- відповідальних представників бізнесу допомогти людям, які за нинішніх обставин найбільше потребують підтримки.

«В умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що влада та бізнес об’єднують свої зусилля в підтримці вразливих категорій населення» - підкреслила Марина Лазебник

Благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення буде тривати у період з 03 по 23 квітня

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или