All Retail
Опубликовано

Корпорація «АТБ» закупила 12 сучасних систем CFX96 для виконання діагностики інфекційних захворювань на суму близько 10 млн. грн

Корпорація «АТБ» за проханням Офісу Президента України закупила у Франції 12 сучасних систем CFX96 для виконання діагностики інфекційних захворювань на суму близько 10 млн. грн.

Система CFX96 - це флагманська, високопродуктивна система, яка дозволяє проводити ПЛР діагностику і мультиплексний аналіз в реальному часі.

Сучасні системи CFX96, які допоможуть оперативно діагностувати та виявляти захворювання на COVID-19, у період з 06 по 17 квітня будуть передані обласним лабораторним центрам та лікарням у Житомирі, Полтаві, Івано-Франківську, Львові, Сумах, Чернівцях, Херсоні, Чернігові, Київі та Дніпрі.

«В умовах поширення коронавірусної інфекції та оголошення загальнонаціонального карантину, для корпорації «АТБ», як соціально-відповідального бізнесу, одним із пріоритетних завдань – є реалізація благодійних програм й проектів, націлених на всебічну підтримку та допомогу різноманітним верствам населення. На сьогодні, працюючи у плідної співпраці з Офісом Президента України сучасне медичне обладнання для оперативного діагностування та виявлення захворювання на COVID-19 вже доставлено в Україну та у найближчий час буде передано обласним лабораторним центрам та лікарням країни», — повідомив Борис Марков, голова Ради директорів та генеральний директор корпорації АТБ.

Нагадаємо, що починаючи з 03 квітня, Корпорація «АТБ» запустила спільний з Міністерством соціальної політики України благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання. Для реалізації цього проекту компанія виділила 100 млн. грн. Благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення буде тривати у період з 03 по 23 квітня.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или