All Retail
Опубликовано

Компанія «АТБ-Маркет» запустила сервіс онлайн-предзамовлення товарів та продуктів харчування першої необхідності

Компанія «АТБ-Маркет» з 06 квітня запустила у тестовому режимі сервіс онлайн-предзамовлень товарів та продуктів першої необхідності у магазинах торговельної мережі «АТБ».

На сьогодні сервіс працює як онлайн-вітрина магазину, де представлений певний перелік товарів та продуктів харчування, з урахуванням найбільшого попиту. Кожен користувач Інтернету може обрати та замовити необхідні йому товари онлайн, на спеціалізованому сайті компанії www.zakaz.atbmarket.com , а у магазині тільки оплатити та забрати придбаний товар.

Головні принципи, які компанія «АТБ-Маркет» закладає у запропонований сервіс онлайн-предзамовлення для усіх клієнтів полягають у наступному:

-       Дотримання всіх температурних режимів при формуванні замовлення та його збереженні: замовлення заздалегідь буде розподілене за принципом наповнення товарами на сухий та холодний пакунок.

-       100% контроль якості і свіжості замовлених продуктів: принцип формування замовлення - класти найкраще, як для себе;

-       Можливість відмовитися або замінити будь-який товар у момент отримання продуктів в магазині.

-       Економія часу на відвідування магазину і пошук потрібних товарів: на момент отримання замовлення у магазині, воно вже чекатиме на вас!

Сервіс онлайн-предзамовлення наразі реалізовано у магазинах Дніпропетровської області. Після проходження всіх необхідних тестових процедур, компанія планує удосконалити сервіс та масштабувати його на усі регіони України.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или