All Retail
Опубліковано

Черговий супермаркет «Санта» відкрився в Мінську

У Мінську відкрився великий супермаркет брестської мережі «Санта». Раніше в торговому об'єкті розташовувався магазин мережі «Рублевський» - передає belretail.by

У торговому залі встановлені великі вітрини, нове обладнання, з'явилися велика фреш-зона, зона для гурманів, м'ясна вітрина, майданчики з їжею на винос, пекарня і піцерія. За традицією представлений широкий асортимент риби та морепродуктів.

Всього в торговому залі площею 700 кв. м представлено майже 19 тис. найменувань товарів.

«У магазині зроблена ставка на «смачний вибір» товарів. Поруч є офіси, що формує попит на їжу в форматі Food-to-Go, тому майстри готують суші, піцу та інші страви. Магазин приверне покупців в радіусі двох кілометрів», – переконаний рітейлер.

«Санта» на вулиці Маяковського, 146 працює з 8 до 23 годин. Покупців обслуговують шість кас.

Минулого тижня рітейлер також відкрив новий супермаркет в Бресті площею 500 кв. м і асортиментом в 8 тис. SKU. У ньому також реалізований формат Food-to-Go.

Нагадаємо, мережа «Санта» входить в однойменний холдинг, який також включає виробника «Санта Бремор» і молочну компанію «Савушкин продукт». Торгова мережа налічує понад 150 роздрібних магазинів, а загальна кількість працівників перевищує 7 тис. осіб.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або