All Retail
Опубліковано

АТБ-Маркет, Нова Пошта та Rozetka розширюють сервіс доставки онлайн-замовлень продуктових наборів на всю Україну

З 7 квітня компанія «АТБ-Маркет» розширює на всю Україну доставку продуктових наборів «Новою поштою» через платформу Rozetka.

Пілотний проект доставки продуктових наборів у Дніпропетровській області компанія «АТБ-Маркет» разом з партнерами, «Новою Поштою» та інтернет-магазин Rozetka, запустила 20 березня. Продуктові набори були сформовані таким чином, щоб закрити всі потреби людей, які знаходяться в самоізоляції і домашньому карантині. За 2 тижню реалізації проекту було доставлено біля 300 наборів. Найбільша кількість наборів була доставлена по місту Дніпро, крім того, доставка здійснювалася ще в 1200 населених пунктів області.

На старті проекту компанія пропонувала для клієнтів три продуктових набору: середній, мінімальний і великий. Після першого тижня тестування компанія залишила без змін тільки середній, який був найбільш затребуваний, а два інших замінила за призначенням – на продуктовий і непродуктовий.

Компанія «АТБ-Маркет» також вдосконалила принципи кур єрської доставки. На поточний момент не принципово чи будуть продуктові набори забиратися кур'єр бар'єрами «Нової Пошти» з одного або більше магазинів в одному місті. Клієнт зможете змінювати або робити заявку на забирання продуктового набору з будь-якого магазину. Сама кур єрська доставка буде проводитись день, у населеному пункті, де є магазин «АТБ». Всі інші населені пункти - на наступний день, після забирання продуктових наборів кур'єр бар'єрами «Нової пошти»

Виходячи з масштабів та географії присутності, компанія «АТБ-Маркет», може гарантувати доставку продуктових наборів клієнтам протягом 2-х днів у 7700 населених пунктів, а при необхідності і відповідних запитах – розширити її до селищ з населенням 3000 осіб.

«В умовах поширення коронавирусной інфекції СOVID-19 і оголошення загальнонаціонального карантину корпорація «АТБ» здійснює свою діяльність у посиленому режимі у всіх регіонах України. Масштаби компанії, багаторічний досвід роботи, висока кваліфікація і відповідальність всіх працівників підприємств групи "АТБ" дають підстави запевнити споживачів і партнерів в стабільній, злагодженої та ефективної роботи спрямованої на забезпечення населення України якісними продуктами харчування і товарами першої необхідності за доступнім і справедливими цінами» - наголошує голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

«Зараз, коли карантинні заходи в країні, стають все більш жорсткими, українцям важливо мати можливість купувати продукти харчування, не виходячи з дому. «Нова пошта» посилила команду своїх кур'єр єрів, щоб доставляти найнеобхідніше швидко. Тому закликаю всіх залишатися вдома – ми доставимо вам», - коментує Олександр Бульба, СЕО «Нової пошти».

«За останні два тижню ми отримали сотні повідомлень від клієнтів із побажаннями щодо складу наборів, — коментує співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. — Опрацювавши їх, ми витворили декілька оптимальних варіантів, адже зараз особливо важливо забезпечити щоденні потреби українців. Тепер на сайті ROZETKA можна купити три оновлені набори».

Як це працює?

• Обрати та замовити продуктові набори можна на сайті ROZETKA

• У магазинах мережі АТБ замовлення формується

• «Нова пошта» здійснює кур'єр єрську доставку

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або