All Retail
Опубліковано

Мережа «Наш Край» спільно з Modern Expo розробили новий унікальний проєкт

У Луцьку завдяки зусиллям компанії Modern Expo, міжнародного виробника торговельного обладнання, та мережі «Наш Край» розпочала роботу перша в Україні автоматизована поштова станція. Вона дозволяє доставляти (отримувати) продукти харчування та інші товари у зручний час та максимально безпечно, без походу в магазин та без контакту із кур ' єром. Встановлена вона перед головним офісом Modern Expo, яка виступила ініціатором даного проекту.

На разі, скористатися даною послугою може кожен працівник Modern Expo. Для цього необхідно у будь-який зручний час зробити онлайн замовлення в Інтернет-магазині «Наш Край», отримати на телефон повідомлення із унікальним кодом, зісканувати його у поштоматі та забрати замовлення.

Товари для таких замовлень пакуються у спеціальне фасування. Поштомат підтримує температурний режим від +2 до +6 °C, що дозволяє безпечно зберігати продукти харчування тривалий час без шкоди якості.

Щодо кількості замовлень, то на сьогодні прогнозується від 200 до 300 замовлень щодня, які буде опрацьовувати Інтернет-магазин.

Менеджер проекту, Антон Кондратенко:

«Карантин – це період не тільки для самоізоляції але й годину для переходу на новий рівень діджиталізації.

Свого часу проект мережі «Наш Край» Інтернет-магазин був просто новинкою і такою собі додатковою опцією, про яку знали альо користувались наврядчи-годи. Сьогодні ж – це найзатребуваніша послуга та дуже важливий елемент життя мешканців міст, у яких він працює (Луцьк, Дубно, Сміла, Бердичів, Борислав, Долина, Золочів, Камінь-Каширський, Ковель, Красилів, Надвірна, Сарни, Славута, Тульчин, Хмельницький, Чернівці).

На часі виявився ще один проект, робота над яким розпочалась ще за довго до карантину, та тривала більш як півроку. Це перша в Україні автоматизована поштова станція.»

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або