All Retail
Опубліковано

«Уманьпиво» почне експорт своєї продукції в Республіку Білорусь

Теги:
експорт
Фото:
http://agroportal.ua

Про це повідомив СЕО «Уманьпиво» Ігор Кісіль.

«Вже в квітні буде здійснена поставка перших 21,5 тонн продукції», - розповідає Ігор Кісіль. - «Ми постійно розширюємо географію експорту. Але співпрацюємо лише з тими партнерами, які не вимагають вносити зміни в рецептуру та збільшувати термін придатності нашої продукції, так як це суперечить принципам компанії «Уманьпиво».

Для вдалої експансії іноземних ринків ще на початку 2020 року була розроблена і прийнята оновлена «стратегія розвитку експорту» компанії.

«Протестувати» цю стратегію ми плануємо найближчим часом саме на ринку Республіки Білорусь. Вона включає пошук надійних партнерів, адаптацію продукції під вимоги конкретної країни, спільну маркетингову стратегію і підтримку, роботу з розвитку представленості продукції в роздрібних мережах країни », - говорить він.

На пивоварні «Уманьпиво» підкреслюють: період карантину, запровадженого через пандемію Covid-19, намагаються використовувати для пошуку нових партнерів, проведення переговорів, адаптації упаковки до вимог законодавства конкретних країн, отримання всіх необхідних сертифікатів.

Зараз компанія веде переговори з потенційними новими партнерами з Казахстану, Латвії, Литви, Естонії, Грузії, Вірменії, Німеччини, США, Канади, а також планує розширити присутність на ринках Польщі та Ізраїлю.

Слід підкреслити, що уманський виробник почав активно налагоджувати міжнародні зв'язки і виходити на зарубіжні ринки ще в 2018 році. За цей час були проведені точкові постачання в 10 країн світу, а також налагоджено регулярний експорт до Польщі та Ізраїлю.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або