All Retail
Опубліковано

МХП назвав "вказівки" АМКУ недоречними і запевнив у повному забезпеченні українців курятиною

Фото:
Дело

Найбільший виробник курятини в Україні, компанія МХП (Наша Ряба) заявила, що не збиралася зменшувати обсяги поставок курятини на внутрішній ринок, тому рекомендації Антимонопольного комітету з цього приводу — недоречні. Про це повідомляє прес-служба компанії, передає УНН

Зазначимо, що вчора АМКУ рекомендував МХП не знижувати виробництво і реалізацію курятини на внутрішній ринок.

Сьогодні МХП відповів АМКУ.

"МХП дякує АМКУ за підвищену увагу і підкреслює, що не зменшує і зменшувати не буде обсяги поставок курятини на внутрішній ринок", — повідомили в компанії.

Як один з найбільших агро-індустріальних холдингів України, що займає лідируючі позиції з виробництва курятини на внутрішньому ринку, МХП працює в посиленому режимі, додали там.

"На всіх підприємствах групи МХП введені додаткові заходи безпеки, виробництва працюють на повну потужність, повністю забезпечуючи потреби українців у якісній, доступній і безпечній курятині", — зазначили в МХП.

Крім того, в МХП нагадали, що є соціально відповідальною компанією, яка вже направила на боротьбу з коронавірусом 84 млн грн.

“Ми підтримуємо лікарні у Вінницькій і Черкаській областях. Ми зберегли всіх співробітників і забезпечуємо безперебійне безпечне виробництво. МХП розуміє ситуацію, в якій опинився весь світ і Україна. І ми, звичайно, підставили державі і українцям не одне плече, а всі плечі, які маємо.

Ми, як і раніше, є тими, хто живить Україну і ще третина світу", — розповіла прес-секретар МХП Ірина Ванникова.

Крім діяльності на внутрішньому ринку, МХП експортує продукцію в більш ніж 80 країн світу, підтримуючи розвиток національної економіки.

“На тлі скорочення промислового виробництва в Україні, кризи середнього і малого бізнесу, який несе втрати із-за тимчасового припинення діяльності в зв'язку з коронавірусом, масових скорочень і відпусток без збереження зарплати, такі компанії, як МХП, будуть містити національну економіку від сповзання у прірву.

МХП дякує Антимонопольному комітету України за підвищену увагу, але підкреслює, що така увага до МХП враховуючи вищесказане взагалі недоречно", — резюмувала прес-секретар МХП.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або