All Retail
Опубліковано

WOG і Glovo оголошують про початок доставки продуктів і товарів з WOG Cafe і WOG Market

WOG і сервіс швидкої доставки Glovo оголосили про початок співпраці. З початку травня українці мають можливість замовити доставку готових страв з WOG Cafe і товарів з WOG Market, розташованих на АЗК мережі.

Послуга доступна 56 АЗК WOG у 13 містах країни, де присутня сервіс Glovo: Києві, Івано-Франківську, Чернівцях, Дніпропетровську, Запоріжжі, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Харкові, Вінниці, Житомирі, Чернігові, Черкасах.

Оформити замовлення можна через додаток Glovo для iPhone або Android. Отримати повну інформацію про доступне асортименті страв кафе і товарів маркету WOG можна бабло програми "Супермаркети". Доставка замовлення буде здійснена менше ніж за часом. Оплатити замовлення можна готівкою на місці або в додатку за допомогою банківської карти.

Зараз до замовлення з WOG Cafe через додаток Glovo доступні гарячі напої, хот-доги і гамбургери, сендвічі, випічка і десерти. В маркеті сети можна замовити напої, батончики і шоколад, цукерки, снеки, жувальні гумки, непродовольчі товари, а також слабоалкогольні напої за умови, що користувачеві сервісу є 18 років. Поступово асортимент, красивих місцях для замовлення через сервіс Glovo, буде поповнюватися.

«Завдяки співпраці з Glovo, ми розширюємо можливості використання пропозицій наших кафе та маркетів при АЗК, не виходячи з дому. На час карантину доставка готової їжі та продуктів до дверей – це не просто додатковий бонус сервісу, а необхідна реальність сьогодення. Але і після закінчення карантину для багатьох клієнтів онлайн покупки залишаться найбільш зручними та актуальними», - зазначив Максим П'ятаков, керівник напрямку громадського харчування WOG.

«Glovo продовжує зростати – за час карантину вдвічі збільшилася кількість користувачів, які вперше скористалися нашим сервісом. Завдяки активному розширенню мережі партнерів і збільшення зони покриття доставки, ми готові забезпечувати вибір і створювати нові можливості для наших користувачів», - коментує Дмитро Расновский, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або