All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua починає доставляти продукти АШАН в Харкові

Сервіс доставки продуктів вже співпрацює з французькою торговою мережею Ашан в таких містах як Київ, Дніпро і Одеса. Можливість замовити все необхідне з полиць магазину у харків'ян з'явиться з 15 квітня. Збирати продукти будуть в гіпермаркеті Ашан, що знаходиться в ТРЦ «Караван» на вул. Героїв Праці, 7.

Після старту роботи сервісу на новій локації, покупці зможуть вибирати з широкого асортименту продовольчих і непродовольчих товарів, який складе понад 20 000 найменувань. Оформити замовлення можна в будь-який час через сайт auchan.zakaz.ua. Продуктовий кошик будуть збирати професійні комплектувальники, а спеціальні термоящики забезпечать правильний температурний режим зберігання окремих товарів. Мінімальна вартість доставки складає 69 грн і здійснюється у всі райони міста.

«Співпраця з Zakaz.ua, яку ми почали в 2016 році, дозволяє нам бути ближче до клієнтів і пропонувати доставку продуктів безпосередньо до дверей. Найближчим часом послуги сервісу доставки з Ашан стануть доступними ще в декількох містах України», розповідає Анастасія Архипенко, керівник проекту Auchan.zakaz.ua.

«Початок 2020 року виявилося дуже насиченим для нас: це і запуск доставки з Ашан і Таврії У Харкові, мобільних додатків для iOS і Android, і активне нарощування операційних можливостей під час карантину. У планах нові партнерства і нові міста, серед яких Полтава, Кривий Ріг і Миколаїв», коментує Андрій Курський, генеральний директор Zakaz.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або