All Retail
Опубліковано

В українських ТРЦ відкрилося 90% магазинів

Фото:
oceanplaza.com.ua

В Україні з 11 травня розпочали роботу магазини в торгових центрах (ТЦ/ТРЦ), за винятком Києва, Львова та Чернівецької області, в перший день після карантину відкрилося близько 90% орендарів, яким дозволено працювати (крім розважальних та громадського харчування).

Про це повідомив голова галузевого об'єднання Українська рада торгових центрів (УСТЦ), операційний директор "Будхаус Груп" Максим Гаврюшин, передає Інтерфакс-Україна.

"З 11 травня всі магазини в ТЦ в Україні можуть працювати у всіх містах, крім Києва, Львова та Чернівецької області. У Львові в ТЦ дозволена робота магазинів, не торгують одягом і взуттям. Відвідуваність 11 травня була очікувано низької. Як і передбачалося раніше падіння трафіку в різних об'єктах може доходити до 25-50%. Такі показники вже продемонстрували ТЦ в країнах, де вони відкрилися раніше", – повідомив Гаврюшин.

За даними галузевого об'єднання українських ТЦ відкрилося близько 90% магазинів, яким дозволено працювати (крім розважальних та громадського харчування).

За його словами, в ТЦ групи "Будхаус" падіння відвідуваності порівняно з 2019 роком склало 25%.

"У ТЦ Forum Lviv відвідуваність практично залишається на рівні, який був до 11 травня. Про обертах магазинів у наших ТЦ в перший день говорити поки рано, але деякі орендарі відзначають високу конверсію і середній чек вище, ніж зазвичай", – додав Гаврюшин.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або