All Retail
Опубліковано

«Сільпо» активізує свою експансію в Південному регіоні України

Теги:
AR ексклюзив
Сільпо
експансія
Копійка
Фото:
http://www.yuzhny.info/

В умовах, коли рітейлери ретельно приховують плани про свою експансію в регіонах України, ми продовжуємо по крупицях збирати інформацію про їх розвиток.

Як стало відомо порталу All Retail, незабаром в м. Южне Одеської області відкриється перший супермаркет «Сільпо». Він буде розташований в складі нового ТРЦ «Волна» за адресою просп. Григорівського десанту, 3.

Як свідчить інформація, розміщена оператором на провідних вітчизняних інтернет-сервісах з працевлаштування, набір персоналу HR-фахівцями мережі «Сільпо» вже відбувається.

Відзначимо, що зведення ТРЦ «Волна» було відновлено після періоду «замороженого» будівництва, а в минулому ця нерухомість належала Одеському припортовому заводу. В управлінні архітектури та містобудування Южненської міськради раніше повідомляли, що завершити здачу ТРЦ в експлуатацію заплановано в 2020 році.

Варто відзначити, що новий «Сільпо» відкриється у відносно невеликому за населенням місті (згідно зі статистикою, в Південному проживає трохи більше 32 тис. чол.), але явно привабливим моментом для рітейлера тут бачиться близькість його розташування до курорту Коблево. Відмітим, що мережа «Сільпо» вже тривалий час не відчиняла супермаркети в таких маленьких населених пунктах.

Торгова мережа «Сільпо» - одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Мережа входить до складу торгово-промислової групи компаній - Fozzy Group.

Зокрема в Южному на сьогоднішній день функціонують магазини трьох food-рітейлерів: «АТБ», «Копійка» і «Точка».

Інформація про дату запуску супермаркету і концепції, в якій він буде оформлений, залишається поки що невідомою.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про заплановане відкриття чергового «Cільпо» в Миколаєві - по просп. Центральному, 259/1. Магазин буде розташований в складі легендарного ТД «Південний Буг», де в минулому якірним орендарем був гіпермаркет місцевої мережі «Делікатесъ».

За період з січня по квітень 2020 року мережа «Сільпо» відкрила 2 нових об'єкти - в Києві і Дніпрі. Для порівняння, за аналогічний період 2019 року рітейлером було відкрито 5 нових об'єктів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або