All Retail
Опубліковано

На заправках мережі WOG з'явилися поштомати «Нової пошти»

Теги:
«Нова пошта»
WOG
Фото:
https://ua.112.ua

На АЗК WOG встановлюються почтомати «Нової пошти». Відтепер, окрім вже звичного комплексу послуг, клієнти WOG зможуть отримувати свої відправлення від оператора «Нова пошта» (документи та посилки вагою до 30 кг) безпосередньо на АЗК.

«Це нововведення має ряд переваг: клієнти WOG зможуть заощадити свій час, отримуючи відправлення безпосередньо на АЗК і забираючи посилку на власному автомобілі, а також мінімізувати контакти. Відправлення можна отримати шляхом самообслуговування всього за 10 секунд», - коментує Віталій Староминский, директор з маркетингу WOG.

Поштомати «Нової пошти» – це зручний та безпечний спосіб швидкого отримання посилок без додаткового контакту з людьми. На поштомат можна замовити доставку передплачених документів і посилок вагою до 30 кг, розміром не більше 42х24х58 см і оголошеною вартістю до 6000 грн. Забрати відправлення можна за лічені секунди протягом чотирьох діб. На доставку в поштомат діють стандартні тарифи «Нової пошти», як при отриманні у відділенні.

На сьогодні в Києві поштомати вже працюють на АЗК за адресами:

-Броварський просп., 3-А (почтомат №3069)

-просп. Глушкова, 139 (почтомат №3099)

Найближчим часом будуть відкриті поштомати за наступними адресами в Києві: вул. Ватутіна, 2-Г; вул. Богатирська, 15; вул. Стеценка, 21; вул. Берковецкая, 6; пер. Заводський, 1; вул. Сім'ї Сосніних, 1; вул. Ватутіна, 2; вул. Богатирська, 15; вул. Крайня, 1; Наддніпрянське шосе, 8; пр-т Броварський, 11-Б, а також в р. Одеса за адресою Люстдорфська дорога, 55.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або