All Retail
Опубліковано

За якими критеріями вибрати золоте кільце з рубіном? Підказує «Онікс»

Фото:
https://oniks.ua

При виборі прикрас модниці особливо цікавляться вставками, які тут присутні. Більшість віддає перевагу діаманту – як класиці. Але ж можна трохи розширити свій кругозір і вибрати інший дорогоцінний камінь. Наприклад, рубін, який з давніх часів вважається королівським. Так чому б і вам не придбати вишуканий виріб.

Чудове золоте кільце з рубіном стане стильним доповненням будь-якого образу. Залишилося тільки вибрати підходящий аксесуар. Щоб вам було легше орієнтуватися у величезному асортименті, ось кілька корисних рекомендацій від «Онікс».

Відтінок золота

Сонячний дорогоцінний метал прекрасно дружить з рубіном, який би ви відтінок не вибрали. Так, біле золото стане певним контрастом і своїм холодним блиском ще більше підкреслить насичений колір каменю. Що стосується жовтого або червоного вони додають якоїсь м'якості і теплоти.

Вам варто звернути увагу на інші аксесуари, які є в шкатулці. Так зможете визначитися з підходящим відтінком металу.

Додаткові вставки

Якщо так розібратися, рубін – самодостатній камінь та інші вставки тут будуть недоречними. Вони просто загубляться на тлі вогняних фарб. Але все ж є одне виключення з правила: діамант. Тільки він зможе скласти гідну компанію. Своїм блиском додасть ще більшої пишності та ошатності рубіну.

Знаючи основні моменти, орієнтуватися в цьому асортименті набагато легше. Але є ще деякі моменти, які потрібно пам'ятати при виборі кілець:

  • Ви шукаєте аксесуар на кожен день або для вечірнього виходу в світ. Для повсякденного носіння підбирайте акуратні і кільця непомітні. Камінчик тут повинен бути невеликим. На вечір можете дозволити більш пишні прикраси. Химерні форми, великі вставки, розсип інших каменів – далеко не всі варіанти інкрустації таких виробів.
  • Зверніть увагу на свої пальці, щоб випадково не підкреслити недоліки. Якщо боїтеся помилитися з прикрасою, то зверніть увагу на кільце середньої товщини. В інших випадках треба добре подумати.

Будьте уважними і не поспішайте. Тоді зможете вибрати чудове кільце з рубіном, а «Онікс» у цьому завжди допоможе.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або