All Retail
Опубліковано

Курятина дешевшає, свинина і яловичина - дорожчають

Теги:
м'ясо
Фото:
delo.ua

За останні чотири місяці м'ясо птиці подешевшало в середньому на 12,6%.

Про це свідчать дані державної статистики, передає УНН

Мова, зокрема, йде про куряче філе і курячі тушки.

У грудні 2019 року вартість 1 кг курячого філе становила 101,7 грн, тоді як у квітні 2020 року - 88,1 грн.

За останні 4 місяці куряче філе подешевшало на 13,1%. За останній місяць - на 4,3%.

Варто відзначити, що куряче філе дешевшає четвертий місяць поспіль. Як повідомлялося, в грудні 2019 року вартість 1 кг продукту становила 101,7 грн, у січні 2020-го - 100,4 грн, у лютому - 94,8 грн, у березні - 92 грн, у квітні - 88,1 грн.

Інші види м'яса зросли в ціні. Свинина подорожчала на 1,6% - до 121 грн за 1 кг Яловичина зросла в ціні на 6,8%, до 141 грн за кг.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або