All Retail
Опубліковано

Rozetka відкрила перший шоу-рум в Західній Україні

Теги:
ROZETKA
Фото:
delo.ua

Один з найбільших українських ритейлерів продовжує розширювати географію своєї присутності в регіонах.

18 травня Rozetka відкрила перший шоу-рум в Західній Україні. Він розмістився на проспекті Червоної Калини, 36 (ТЦ " Шувар), у Львові. Про це RAU повідомили в прес-офісі компанії.

Торговий зал займає площу 330 кв. м, тут розташований магазин з базовим асортиментом товарів (продукти, дрібна електроніка), велика зона видачі інтернет-замовлень, в тому числі габаритних, примірочна і відділ сервісної підтримки, де можна оформити повернення або заміну товару, скористатися послугами ремонту або налаштування електроніки.

«Під час карантину в Rozetka з'явилося дуже багато клієнтів, які раніше не купували онлайн. Переважна більшість з них — жителі регіонів, — коментує Євген Образок, директор з маркетингу Rozetka. — Тому природньо, що ми хочемо бути до них ближче, надавати максимально комфортний сервіс і можливість зручно купувати що-небудь з 3 млн товарів, представлених на Rozetka. За останні шість місяців ми відкрилися в Дніпрі, Житомирі, Чернігові, Білій Церкві, Ірпені, збільшили присутність у Києві. Другу точку видачі у Львові відкриємо вже 29 травня».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або